Șoșoacă și Simion, poziții diferite pe tema vaccinării: Senatoarea AUR refuză categoric vaccinarea, șeful partidului spune că se va vaccina, dar „mai la final”

Șoșoacă și Simion, poziții diferite pe tema vaccinării: Senatoarea AUR refuză categoric vaccinarea, șeful partidului spune că se va vaccina, dar „mai la final”

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă și șeful partidului din care face parte, George Simion, au opinii diferite despre vaccin. În timp ce Șoșoacă a declarat, la sfârșitul anului trecut, că nu se va vaccina împotriva COVID-19 pentru că ”nu are cum să se infecteze”, Simion a transmis luni seară la Antena 3 că se va vaccina împotriva virusului, dar ”mai la final”, atunci când îi va veni rândul.

Ambii au declarat că vaccinul nu a fost suficient testat și că efectele adverse pot fi periculoase, iar Simion a subliniat că pandemia va dura ”cât vor vrea bogații lumii”. Șoșoacă refuză, de asemenea, și să poarte masca de protecție invocând o afecțiune medicală despre care nu vrea să vorbească, însă, spunând că este ”confidențială”.

  • ”Un vaccin normal se dă pe piață după 10 ani de cercetare și testare. De ce? Pentru că ei trebuie să urmărească în timp pe o perioadă de 5 ani care sunt efectele adverse ale vaccinului. Eu nu vorbesc din punct de vedere medical, ci din punct de vedere legal. Deocamdată, nu, nu am de ce, nu am de ce să mă vaccinez. În primul rând, nu știu pentru ce e făcut, din ce e făcut, nimeni nu-mi spune care sunt efectele adverse și vreau să văd și eu, pe o perioadă de 5 ani, care sunt efectele adverse, așa cum s-a făcut la celelalte vaccinuri. Am un sistem imunitar foarte bun, nu am cum să mă infectez, infectarea cu Sars-Cov-2 nu e chiar așa cum spun ei”, a declarat senatorul AUR Diana Șoșoacă pentru  Știrile ProTV .

Prin comparație, șeful său pe linie politică, George Simion, a declarat că se va vaccina dar ”spre finalul campaniei” pentru că este tânăr și pentru că așteaptă să vadă efectele secundare din țările în care vaccinarea a început mai devreme:

  • ”Mă voi vaccina, dar mai la finalul campaniei de vaccinare. Am 34 de ani, nu cred că eu am nevoie de vaccin acum. Și trebuie să vedem și ce efecte secundare are, pentru că vaccinul n-a fost testat (…). Este opțiunea fiecărui cetățean. Nu putem opri lumea din cauza unei boli. Boli or să tot apară”, a declarat George Simion, luni seară, la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...