Soția lui Bruce Willis, mesaj emoționant pe rețelele sociale: „Voi încerca s-o fac fără să plâng” VIDEO

Soția lui Bruce Willis, mesaj emoționant pe rețelele sociale: „Voi încerca s-o fac fără să plâng” VIDEO

Soția actorului Bruce Willis - Emma Heming Willis – a făcut o postare emoționantă pe Instagram, unde a vorbit despre fetița ei pe care o are împreună cu celebrul actor. Fiica ei, în vârstă de nouă ani, se pare că este îngrijorată de starea tatălui ei, care suferă de demență.

Emma Heming Willis, la brațul soțului ei FOTO Profimedia

Micuța a dovedit că e interesată să afle cât mai multe despre această afecțiune, astfel că ea caută mereu informații despre asta.

Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, a început Emma Heming Willis postarea, vizibil emoționată.

Apoi a relatat că a avut o discuție cu fiica ei, care i-a spus că a aflat ceva nou despre afecțiunea tatălui ei, într-o pauză, căutând informații pe internet.

Cea mică i-a explicat mamei ei că persoanele care suferă de demență au un risc mare să sufere de deshidratare.

Așa că i-am spus: Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Dar faptul că ești curioasă și că te informezi despre boala tatălui tău este cea mai bună dovadă de iubire și compasiune”, a mai spus Emma Heming Willis.

Actorul în vârstă de 67 de ani a fost diagnosticat cu afazie - care cauzează dificultăți de vorbire - în primăvara anului trecut, dar aceasta a progresat și i s-a pus un diagnostic mai specific, a precizat familia.

Familia a spus că demența fronto-temporală este cea mai frecventă formă de demență la persoanele sub 60 de ani. „Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se poate schimba în anii următori”, declara familia atunci .

Bruce Willis a devenit un nume cunoscut în anii '80 și '90 după ce a jucat în filme de mare succes precum Die Hard, The Sixth Sense, Armageddon și Pulp Fiction.

De asemenea, el a fost nominalizat la cinci Globuri de Aur - câștigând unul pentru Moonlighting - și, de asemenea, la trei premii Emmy, unde a câștigat două.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...