Soția lui Mark Zuckerberg este însărcinată cu al doilea copil

Soția lui Mark Zuckerberg este însărcinată cu al doilea copil

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg și soția sa Priscilla Chan așteaptă un nou copil, o fetiță, relatează DPA și Reuters.

Zuckerberg a anunțat într-o postare pe Facebook că el și soția lui, ambii în vârstă de 32 de ani, vor avea un al doilea copil, după nașterea fiicei lor Maxima în 2015.

"Nu pot să mă gândesc la un dar mai frumos decât să ai o soră și sunt atât de fericit că Max și noul nostru copil se vor avea una pe alta. Am crescut cu trei surori și m-au educat să învăț de la femei inteligente și puternice", a scris Zuckerberg joi pe cea mai mare rețea de socializare din lume.

Priscilla and I are happy to share we're expecting another baby girl!

After our difficult experience having Max, we...

Posted by Mark Zuckerberg on  Thursday, March 9, 2017

Vestea este cu atât mai bună cu cât cuplul nu era sigur că va mai putea avea un alt copil, după ce Priscilla Chan a avut o primă sarcină dificilă, notează Reuters.

Fiica mogulului internetului a ieșit anul trecut în lumina reflectoarelor, după ce Zuckerberg a postat o poză cu ea în timp ce era vaccinată pentru imunizare, iar contul său a fost inundat de comentariile utilizatorilor despre meritele vaccinelor.

Zuckerberg are o avere de 57,8 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, deși în 2015 s-a angajat să cheltuie 99% din avere într-un nou proiect filantropic axat pe potențialul uman și egalitatea de șanse.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!