Soţul lui Nancy Pelosi, „atacat violent” în locuința familiei. Agresorul a fost reținut

Soţul lui Nancy Pelosi, „atacat violent” în locuința familiei. Agresorul a fost reținut

Paul Pelosi, soţul preşedintei Camerei Reprezentanţilor a SUA, Nancy Pelosi, a fost ''atacat violent'' în timpul unei spargeri la locuinţa lor din California vineri dimineaţă, a anunţat biroul responsabilei americane, conform Agerpres .

Paul Pelosi, soţul lui Nancy Pelosi, a fost atacat FOTO EPA-EFE

''Atacatorul a fost reţinut şi motivaţia sa pentru acest atac este în curs de investigare'', menţionează declaraţia difuzată de biroul lui Nancy Pelosi.

''Dl. Pelosi a fost transportat la spital, unde primeşte îngrijiri medicale excelente şi este aşteptat să se recupereze deplin. Preşedinta (Camerei Reprezentanţilor) nu se afla la San Francisco în acel moment'', se mai arată în declaraţie.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a fost condamnat la cinci zile de închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului, după ce a comis un accident în luna mai.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul