SOV, postare SENZAȚIONALĂ despre Ghiță! „Fă Ghiţă, ești o amărâtă de centuristă care după ce te-ai întins cu cine a vrut şi cine n-a vrut ai început să-ţi dai peștii în primire”.

Sorin Ovidiu Vîntu a scris joi un text de senzație despre Ghiţă. Reacţia lui Vîntu vine după ce târâtura SRI a susţinut că i-a dat suma de 7.000 de euro Laurei Codruţa Kovesi, în 2012, prin intermediul generalului Florian Coldea, pentru ca aceasta să îşi achiziţioneze o maşină.

Textul lui SOV:

„Fă, Ghiță

Folosesc acest apelativ din mai multe considerente; Domnule Ghiță nu ti se potrivește, Ghiță simplu suna prea de porc așa ca am decis sa folosesc acest apelativ care cred ca-ti va deveni familiar in curând, chiar daca eu nu-mi doresc asta. Te vreau liber si sănătos ca sa-mi pot lua înapoi banii pe care mi i-ai furat. Revenind la problema am înțeles ca aseară ti-ai bătut joc de sentimentele pe care le-as avea vizavi de Laura Codruța Kovesi. 

Fă Ghiță, tu nu ai de unde sa știi cum gândește un bărbat când vede o femeie lapidată aproape la propriu de o hoarda de pitecantropi. Iți spun eu – O apar din instinct, din educație, din fair-play. Tu știi a dracului de bine cine a comandat tot “genocidul” economic si politic din Romania, dar ti-e frica s-o spui. Daca nu era ea, găseau pe altcineva si lucrurile se întâmplau exact la fel. Fa Ghiță, tu nu ești o eroina naționala, ești o amarata de centurista care după ce te-ai întins cu cine a vrut si cine n-a vrut ai început sa-ti dai peștii in primire. Dar faza cea mai scârboasa pe care ai comis-o a fost cu cei 7000 euro. Chiar daca i-ai dat, n-aveai voie s-o spui. Este grețos ca un bărbat sa spună public si ca ceara înapoi cadoul pe care i l-a făcut unei femei. 

Nu sunt fan Kovesi, așa cum am mai spus-o. Urăsc abuzurile mai mult decât oricine din tara asta, dar, știu cine le comanda si n-am nicio problema s-o spun de trei ani încoace, sunt văcarii de dincolo de gârla adevărați șefi ai României, adevăratul stat paralel. Si tu o știi, dar, e mult mai sigur sa lovești într-o femeie. Nu, ma cherie?”

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

2 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

3 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

4 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

5 Planul din Kiseleff pentru moțiunea de cenzură: care sunt mizele pentru PSD și cum arată calcule pe voturi / Cel…