''Soy Georgina'', un reality show despre iubita lui Cristiano Ronaldo, va fi lansat de Netflix în ianuarie

''Soy Georgina'', un reality show despre iubita lui Cristiano Ronaldo, va fi lansat de Netflix în ianuarie

Un reality show despre viaţa lui Georgina Rodriguez, influencer şi parteneră de viaţă a fotbalistului Cristiano Ronaldo, va fi lansat de Netflix pe 27 ianuarie, a informat marţi platforma de streaming citată de EFE.

"Soy Georgina" ("I am Georgina") va avea premiera mondială anul viitor şi promite să dezvăluie toate aspectele vieţii sale private, de la latura sa publică şi până la cea mai personală.

"Vom trăi alături de ea momente precum maternitatea, relaţia cu Cristiano Ronaldo, călătoriile şi petrecerile sale", vom descoperi prieteniile sale adevărate şi dorinţele sale, alături de suişurile şi coborâşurile sale. Vom afla cine este cu adevărat Georgina Rodríguez", notează platforma despre acest proiect produs de Komodo Studio.

Cu peste 28 de milioane de urmăritori pe Instagram, Georgina este model, mamă, influencer, femeie de afaceri, dansatoare şi partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo.

"Pe 27 ianuarie vom putea vedea faţeta ei cea mai personală, un portret emoţionant şi adânc al femeii care se află în spatele coperţilor, pozelor şi articolelor de revistă", a precizat platforma.

Într-un clip promoţional al programului, apare însăşi Georgina într-o rochie neagră, aşezată deasupra unor litere aurii care îi scriu numele.

"Mulţi îmi ştiu numele. Dar puţini ştiu cine sunt", spune tânăra în vârstă de 27 de ani, care are o fiică cu Cristiano Ronaldo şi este însărcinată cu gemeni.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!