Spania: 33 de răniți ușor într-un accident la un montagne russe

Spania: 33 de răniți ușor într-un accident la un montagne russe

Treizeci și trei de persoane, între care minori, au fost rănite ușor într-un parc de distracții din Madrid după ce două trenulețe ale unui montagne russe s-au ciocnit, au informat duminică surse ale serviciilor de urgență, transmit EFE, dpa și AFP.

Accidentul a avut loc la ora 12:30 GMT în momentul în care unul dintre trenulețele implicate în coliziune pornea în cursă, iar celălalt se întorcea la bază.

Deși toate victimele au suferit doar răni ușoare, unii răniți au fost transportați la spital. Poliția a anunțat începerea unei anchete.

El Tren de la Mina (trenul de mină) se ridică 17,5 metri deasupra solului și circulă cu o viteză maximă de 55 de kilometri pe oră.

Deschis în 1969, Parcul de Atracții din Madrid se întinde pe mai bine de 20 de hectare în Casa del Campo, unul dintre parcurile din capitala Spaniei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale