Specialiști de la Investigații Criminale - IGPR, în ajutorul polițiștilor bihoreni pentru căutarea lui Adrian Hladii

Specialiști de la Investigații Criminale - IGPR, în ajutorul polițiștilor bihoreni pentru căutarea lui Adrian Hladii

Polițiștii bihoreni, implicați în căutarea bărbatului care a împușcat miercuri o tânără și a rănit un bărbat, sunt ajutați de o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale - Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Potrivit unui scurt comunicat transmis de IGPR, echipa de specialiști se deplasează, în cursul zilei, în județul Bihor, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române.

Aceeași sursă menționează că activitățile investigative în cauză se derulează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Procurorii din cadrul acestui parchet au dispus, în data de 15 martie, începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor și a confirmat faptul că femeia a fost găsită împușcată în zona capului în autoturismul cu care atacatorul a răpit-o din fața locuinței unde l-a rănit, prin împușcare în umăr, pe bărbatul care era iubitul actual al tinerei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, atacatorul Adrian Hladii, dat în urmărire națională și în consemn la frontieră , nu a fost găsit până în prezent, importante forțe de poliție fiind implicate pentru căutarea acestuia, cu controale în trafic și investigații.

"Se folosesc toate resursele și pistele posibile pentru găsirea lui, se stă de vorbă cu cercul lui de prieteni, apropiați. Polițiștii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate și cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operațiunile desfășurate pentru prinderea sa participând și echipe de polițiști însoțite de câini de urmă", a precizat Alina Dinu.

AGERPRES / (AS — autor: Eugenia Pașca, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...