Spectacolul "Incognito" de Nick Payne, în premieră la TNB

Spectacolul "Incognito" de Nick Payne, în premieră la TNB

Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" anunţă premiera spectacolului "Incognito" de Nick Payne, pe 29 mai, de la ora 20,00, la Sala Atelier.

"Incognito" prezintă trei poveşti, două dintre ele inspirate din fapte reale. Prima vorbeşte despre furtul creierului lui Albert Einstein, a doua prezintă cazul unui pianist care, în urma unei operaţii experimentale pe creier, îşi pierde memoria de scurtă durată; a treia, ficţională, o are în centru pe Martha, neuropsiholog, care încearcă să se cunoască pe sine însăşi în timp ce sondează mintea pacienţilor săi, se arată în prezentarea spectacolului.

Sub conducerea regizoarei Zsuzsanna Kovacs şi în scenografia Corinei Boboc, actorii Monica Davidescu, Aylin Cadîr, Ovidiu Cuncea şi Lari Giorgescu realizează o "extraordinară" performanţă actoricească, interpretând peste 20 de roluri, trecând de la un personaj la altul, într-o călătorie imaginară prin labirintul creierului uman, se precizează într-un comunicat de presă al TNB.

Spectacolul "Incognito" face parte din Programul "Uşi deschise pentru toţi".

Bilele pentru un număr limitat de locuri, astfel încât să se respecte regulile impuse de pandemie, au fost puse în vânzare, la Casa de bilete a TNB şi online. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

2 Fotografii inedite cu Nicu Ceaușescu, înainte să moară, la o petrecere unde a avut un tort cu secera și ciocan…

3 Discuţii aprinse între ardeleni şi moldoveni după un banc publicat de Ştefan Mandachi pe Facebook

4 Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor

5 VIDEO „Acasă o cerți pentru că rupe tapetul!” / O pisică domestică a alungat un urs brun în pădurile din Siberia