Spectacolul ''Lullaby'' - online, vineri, la Teatrul Odeon

Spectacolul ''Lullaby'' - online, vineri, la Teatrul Odeon

Teatrul Odeon anunţă că va prezenta vineri, de la ora 19,00, online, Spectacolul "Lullaby" de Erika Galli şi Martina Ruggeri.

Din distribuţie fac parte Virginia Rogin, Rodica Mandache, Gelu Niţu, Mircea Constantinescu şi Cătălina Mustaţă.

"Suntem în 2059, într-o lume care probabil nu mai are graniţe. Au avut loc evenimente traumatice de mare importanţă istorică, care au dus la formarea Statelor Unite ale Europei. (...) Majoritatea statelor lumii au adoptat un nou stil de politică, numeroase legi şi au rescris constituţiile. O lege notabilă este adoptată pentru a rezolva problemele legate de pensionare şi a aduce demnitate în vieţile cetăţenilor în vârstă; în conformitate cu această lege, la împlinirea vârstei de 70 de ani, cetăţeanul este adus la unul din miile de centre Lullaby, aflate în toată lumea, unde îşi va petrece ultimii ani din viaţă. Orice bunuri sunt transmise copiilor sau celor mai apropiaţi moştenitori. În acest context, cele patru personaje ale piesei se unesc pentru a planifica o conspiraţie. Doresc să readucă echilibrul în societate sau, mai simplu, în propria lor viaţă", potrivit prezentării spectacolului.

Înregistrarea spectacolului va fi disponibilă online gratuit pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube ale Teatrului Odeon până duminică, ora 00,00.

Spectacolul lectură, realizat în cadrul proiectului european "Fabulamundi. Playwriting Europe", a avut loc în prezenţa autoarelor, la Sala Studio, pe 16 noiembrie 2018. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante