SRI a întărit dispozitivul de securitate la Ambasada Marii Britanii, ca măsură obligatorie standard

SRI a întărit dispozitivul de securitate la Ambasada Marii Britanii, ca măsură obligatorie standard

Serviciul Român de Informații precizează că la Ambasada Marii Britanii a fost întărit dispozitivul de securitate, ca măsură obligatorie standard, în contextul atacului de miercuri de la Londra.

* LIVE UPDATE Atac la Londra: 4 morți, printre care atacatorul și un polițist, și cel puțin 20 de răniți (bilanț poliție) FOTO/VIDEO

"Este obiectivul nostru. Nu am luat neapărat măsuri suplimentare de securitate, dar am întărit dispozitivul de securitate ca măsură obligatorie standard", au precizat oficiali SRI.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, anterior, că "din cele mai recente informații obținute de la autoritățile locale, au fost identificate două persoane de cetățenie română care au fost rănite" în urma atacului de la Londra . Acestea au fost transportate la spitalele din zonă în vederea acordării asistenței medicale.

Trei oameni, printre care un polițist, au murit și alte cel puțin 20 de persoane au fost rănite miercuri după-amiază în atacul de la Londra din fața parlamentului britanic, iar atacatorul a fost ucis, a anunțat poliția, transmite AFP.

AGERPRES / (AS — autor: Andreea Rotaru, editor: Marius Frățilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă