Starea de sănătate a fostului președinte George H.W. Bush e "stabilă", soția lui se simte "mai bine"

Starea de sănătate a fostului președinte George H.W. Bush e "stabilă", soția lui se simte "mai bine"

Starea de sănătate a fostului președinte american George H.W. Bush este "stabilă", a anunțat joi purtătorul de cuvânt al familiei, Jim McGrath, într-o declarație citată de Reuters.

Aceeași sursă a indicat că soția fostului președinte, Barbara Bush, care a fost internată în aceeași zi cu el, se simte acum "cu 1.000% mai bine" în urma tratamentului cu antibiotice. Bush Senior a fost diagnosticat cu pneumonie, iar soția sa, cu bronșită.

Fostul președinte se află în continuare la secția de Terapie Intensivă a spitalului Houston Methodist, unde fusese mutat miercuri. "S-a odihnit bine pe durata nopții, medicii îl evaluează permanent pentru a stabili când îl pot detuba. Sperăm că va părăsi secția de Terapie Intensivă peste câteva zile", a informat purtătorul de cuvânt.

Soții Bush au fost internați sâmbăta trecută la centrul medical din Houston, pe fondul unor probleme respiratorii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu