„Starea nației“ pleacă de la Prima TV. Dragoș Pătraru: „Am ales să salvez stima de sine, să nu ajungem să ne certăm“ VIDEO

„Starea nației“ pleacă de la Prima TV. Dragoș Pătraru: „Am ales să salvez stima de sine, să nu ajungem să ne certăm“ VIDEO

Dragoş Pătraru a anunțat că îşi retrage emisiunea Starea Naţiei de la Prima TV, precizând că "relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică". În aceste condiții, contractul a fost reziliat pentru neplată.

"Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta.

Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine.

Decizia e luată de ceva timp, am încercat până în ultimul moment să negociem, să rezolvăm cumva, nu s-a putut", a spus Pătraru, relatează paginademedia.ro

Dragos Pătraru a spus că despărţirea urma să aibă loc pe data de 13 aprilie, iar un final pentru emisiunea de atunci chiar fusese pregătit, însă nu a mai fost dat pe post:

"Mulţumim postului Prima TV, înseamnă jumătate din existenţa acestei emisiuni, dincolo de lucrurile care ne despart acum trebuie să spun că ne-am bucurat aici, cu inevitabilele discuţii şi frecuşuri, de libertate.

Libertatea de a spune ce credem noi că trebuie spus, ceea ce poate de multe ori a însemnat şi sa gresim, sa fim drepti sau sa spunem prostii. Dar am făcut totul cu buna credinta. Şi am fost lăsaţi sa facem asta. Ceea ce, mai ales în lumea de azi, e ceva foarte rar. Iar pentru noi asta a însemnat mereu aproape totul.

Îmi doresc ca oamenilor de aici să le fie bine şi le mulţumesc pentru eforturile de multe ori supraomeneşti pe care le fac pentru ca totul să meargă.

Ne mai vedem. Nu uitaţi să fiţi buni, dragii mei."

Acest final nu a mai fost difuzat, deoarece s-a tot sperat că negocierile vor salva situația. Pătraru a spus că este gata pentru o nouă înțelegere, dacă Prima TV achită datoriile faţă de ei. "Aşadar, pe scurt, plecăm ca să nu ajungem să ne certăm aiurea de la nenorociţii ăştia de bani. Sigur că-mi pare rău, sigur că nu aşa aş fi vrut să se termine relaţia asta, dar na, aşa e în viaţă", a spus Pătraru.

În luna februarie, emisiunea a împlinit zece ani. Primii cinci ani ea a fost difuzată, pe rând, la România TV, apoi la TVR, Digi 24, a revenit la TVR în 2017, dar în ultimii cinci a fost difuzată neîntrerupt la Prima TV.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...