Starul chinezo-canadian Kris Wu, o vedetă imensă în China, condamnat la 13 ani de închisoare pentru viol

Starul chinezo-canadian Kris Wu, o vedetă imensă în China, condamnat la 13 ani de închisoare pentru viol

Cântărețul și actorul chinezo-canadian Kris Wu, o vedetă uriașă în China, a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru viol, potrivit unei hotărâri pronunțate vineri, un caz care a provocat un scandal în această țară, transmite Le Figaro .

Artistul, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat la „11 ani și șase luni de închisoare pentru viol”, potrivit hotărârii Tribunalului districtual Chaoyang din Beijing.

La finalul pedepsei, el va fi expulzat din China, se mai arată în hotărâre. Kris Wu, este un fost membru al grupului chinezesc și sud-coreean EXO. A părăsit trupa în 2014 pentru a se lansa într-o carieră solo ca actor, cântăreț și model. Anul trecut, el a fost acuzat de o studentă chineză în vârstă de 19 ani că a violat-o în timpul unei întâlniri când aceasta avea 17 ani.

În urma scandalului, mărci precum Louis Vuitton, Bulgari, L’Oréal și Porsche, pentru care era ambasador, și-au suspendat parteneriatul cu cântărețul. Ulterior, alte victime au apărut online pentru a acuza echipa lui Wu de comportament de prădător.

Aceste acuzații au declanșat începutul unei mișcări #Metoo în China, dar de atunci aceasta a stagnat. Temându-se de o mișcare de masă necontrolată, cenzorii care controlează internetul au blocat rapid hashtag-urile și cuvintele cheie de pe rețelele de socializare referitoare la cazurile de hărțuire sexuală.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

4 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

5 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen