Statele Unite au avut o 'corespondenţă foarte pozitivă' cu Coreea de Nord recent (Trump)

Statele Unite au avut o 'corespondenţă foarte pozitivă' cu Coreea de Nord recent (Trump)

Preşedintele Statelor Unite Donald Trump a declarat reporterilor luni la Casa Albă că administraţia sa a avut o "corespondenţă foarte pozitivă" recent cu Coreea de Nord, cu care lucrează pentru a relua discuţiile destinate să oprească programul nuclear al Phenianului, informează Reuters.

"A fost puţină corespondenţă recent. O corespondenţă foarte pozitivă cu Coreea de Nord", a declarat Trump reporterilor la Casa Albă. Trump nu a răspuns la întrebările dacă această corespondenţă a fost purtată între el şi liderul nord-coreean Kim Jong Un.

"Când vor fi gata, vom fi şi noi gata", a spus Trump.

Coreea de Nord a avertizat săptămâna trecută că dacă Statele Unite îşi încalcă un angajament de a nu desfăşura exerciţii militare cu Coreea de Sud, ar risca să afecteze discuţiile privind programul nuclear.

Secretarul de stat american Mike Pompeo a respins acuzaţia că exerciţiile militare ar încălca orice acord între Trump
şi Kim. Şi un oficial de top sud-coreean a spus că exerciţiile militare SUA-Coreea de Sud vor avea loc luna viitoare, aşa cum a fost planificat.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”