Statistici INTERESANTE până la ORA 13.00! Crește numărul votanților TINERI!

Statistici INTERESANTE până la ORA 13.00! Crește numărul votanților TINERI!

Crește numărul votanților tineri! Cu toate acestea, până la ora 13 procentul celor cu vârsta de peste 45 de ani care au votat este mare! Semn rău! Tot până la această oră votaseră cu peste 500.000 de români mai mult din mediul urban față de mediul rural. Semn bun! Și tot până la ora 13.00 votaseră mai mulți bărbați decât femei...

Aveți capturile de la BEC mai jos...

NOTA! De remarcat un aspect esential, prezenta de la alegerile parlamentare din 2016 este raportata la un total de alegatori de 18,9 milioane, in timp ce prezenta de la alegerile parlamentare din 2012 a fost raportata la un total de alegatori de 18,4 milioane. La localele din 2016 totalul alegatorilor a fost de 18,32 milioane.





Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”