STB: 181 de vehicule erau pe traseu duminică dimineaţa, la ora 8:00

STB: 181 de vehicule erau pe traseu duminică dimineaţa, la ora 8:00

Un număr de 181 de vehicule erau pe traseu duminică dimineaţa, la ora 8:00, dintr-un total programat de 791, cele mai multe fiind tramvaie şi troleibuze, potrivit datelor furnizate AGERPRES de directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ.

Astfel, pe traseele din Capitală circulau 111 tramvaie, dintr-un total programat de 173, respectiv 55 de troleibuze din 101 vehicule, în timp ce numărul autobuzelor era tot de 15, las fel ca la ora 7:00, dintr-un total de 517 programate pentru o zi de duminică.

Şeful STB a estimat pierderile provocate după trei zile de grevă la circa 20 milioane lei şi a avertizat că societatea ar putea intra în insolvenţă, dacă angajaţii nu îşi vor relua activitatea.

Angajaţii STB au intrat joi dimineaţa în grevă generală, acuzând că revendicările lor privind creşterile salariale nu au fost soluţionate, însă au cerut şi demisia directorului general al societăţii.

Reprezentanţii Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti au susţinut în repetate rânduri că nu este vorba de o grevă ci de o încetare voluntară a lucrului de către salariaţii de la STB SA şi au transmis că sindicaliştii nu au iniţiat şi nu au organizat prezentul protest .

Tribunalul Bucureşti a decis vineri că greva declanşată de angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) este ilegală.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...