STB: Vatmanul împuşcat cu un pistol cu aer comprimat este rănit uşor în zona capului

STB: Vatmanul împuşcat cu un pistol cu aer comprimat este rănit uşor în zona capului

Conducătorul de tramvai de pe linia 25 care a fost împuşcat joi dimineaţă cu un pistol cu aer comprimat a fost rănit uşor în zona capului, fiind în afara oricărui pericol, informează Societatea de Transport Bucureşti (STB) într-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

Joi, 17 septembrie 2020, în jurul orei 10:40, un conducător de tramvai de pe linia 25, care circula pe Şoseaua Giurgiului - sens CFR Progresul, la plecare din staţia "Muzeul Bacovia", a fost împuşcat cu un pistol cu aer comprimat de către un participant la trafic, fiind rănit uşor în zona capului.

"După pornirea tramvaiului din staţie, o călătoare a alergat să se urce în tramvai, iar acesta nu a mai putut opri. Conducătorul unui autoturism BMW aflat în trafic, care circula paralel cu vagonul a observat şi i-a adus injurii vatmanului. După discuţia cu acesta, a scos şi a folosit un pistol cu aer comprimat, rănindu-l uşor. Nu au fost necesare intervenţii medicale, iar vatmanul în vârstă de 45 de ani se află în afara oricărui pericol", se arată în comunicat.

Tramvaiul s-a retras la depoul Giurgiului. Circulaţia tramvaielor pe Şos. Giurgiului nu a fost afectată. Cazul este în cercetare de către organele de poliţie.

"Societatea de Transport Bucureşti îşi exprimă îngrijorarea faţă de o astfel de manifestare violentă, care ar fi putut să aibă repercusiuni grave atât asupra vatmanului, cât şi asupra călătorilor şi a celorlalţi participanţi la trafic", au subliniat reprezentanţii STB.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe bărbatul care a folosit pistolul cu bile, el fiind audiat la Secţia 16 Poliţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

3 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

4 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN