Stelian Ion: Eugen Nicolicea s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Comisiei de la Veneţia

Stelian Ion: Eugen Nicolicea s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Comisiei de la Veneţia

Deputatul USR Stelian Ion a susţinut, marţi, că preşedintele Comisiei juridice, Eugen Nicolicea, a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai Comisiei de la Veneţia.

"Am aflat indirect în motivarea pe care a spus-o colega noastră la începutul şedinţei Comisiei juridice că se contramandează această şedinţă pentru că preşedintele Comisiei juridice, domnul Eugen Nicolicea, stă de vorbă cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia şi iată cum aflăm noi pe căi indirecte lucruri foarte, foarte importante pentru activitatea Parlamentului şi care sunt de interes naţional. (...) Nu ştim dacă au venit din proprie iniţiativă sau dacă au fost invitaţi, atâta vreme cât nu am ştiut nici măcar că există o asemenea delegaţie astăzi în Parlamentul României", a declarat Stelian Ion la Parlament.

El a afirmat că, cel mai probabil, discuţiile ar viza legile Justiţiei şi propunerile de modificare a codurilor penal şi de procedură penală.

Stelian Ion a arătat că ar trebui să existe şi o discuţie a reprezentanţilor Comisiei de la Veneţia cu parlamentarii Comisiei juridice.

"Dacă mai rămân şi dacă vom afla acest lucru, cu siguranţă trebuie să luăm şi noi legătura. (...) A fost o discuţie informală, doar am fost anunţaţi că nu se va ţine această Comisie juridică, urmează să facem demersurile în perioada imediat următoare pentru a ne întâlni şi noi cu aceşti reprezentanţi", a mai spus deputatul USR.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?