STENOGRAME Dosarul Otopeni/PSD: „Marcel este un țăran de Buzău/Vine țăranul ăsta să mă conducă!”

STENOGRAME Dosarul Otopeni/PSD: „Marcel este un țăran de Buzău/Vine țăranul ăsta să mă conducă!”

Patronii celor două firme care administrează spațiile comerciale de pe aeroportul Otopeni vorbesc disprețuitor despre liderii PSD, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, pe care ar fi dorit să-i influențeze pentru a le prelungi contractele cu încă cinci ani. Sumele care ar fi fost solicitate drept mită de fosti directori din Companiei Nationale Aeroporturi București depășesc 20 de milioane de euro, potrivit procurorilor DNA, scrie g4media.ro .

Patronul firmei Millenium, Cătălin Lăscuț, îl descrie într-o convesație purtată pe data de 25 august 2022 pe ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, drept un ”personaj ciufut”, care ”nu se bagă în combinații” și se ”visează președintele țării”. Despre Marcel Ciolacu, același Lăscuț spune că este ”un țăran de Buzău”, dar care ar fi certat, la data respectivă, cu Grindeanu.

”Marcel e certat cu Dâncu și cu Grindeanu, nu vorbesc. Orice chestie venită din partea lui Marcel este totul „nu”, îi spune Lăscuț lui Hadan Saadeh, patronul firmei Dnata, cealaltă companie interesată de prelungirea contractelor. Saadeh este martor-denunțător în acest dosar, cel mai probabil din cauză că Lăscuț și-a exprimat intenția de a prelua o parte din acțiunile deținute de Saadeh la Dnata. Potrivit informațiilor G4Media.ro, a existat într-adevăr o perioadă în cursul anului trecut când relațiile dintre Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au fost tensionate, însă nu e clar motivul.

Atât Sorin Grindeanu cât și Marcel Ciolacu au negat public orice legătură cu afacerea Otopeni.

Sursa: Ordonanța DNA Sursa: Ordonanța DNA " data-medium-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2023/04/grindeanu-ce-trebuie-sa-faca-284x300.jpg" data-large-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2023/04/grindeanu-ce-trebuie-sa-faca.jpg" data-ll-status="loaded" /> Sursa: Ordonanța DNA Sursa Foto: G4Media.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu