STENOGRAME EXPLOZIVE! Băse, chiar așa FĂCEAI? Ăsta l-a ANGAJAT pe băiatul Tonceascăi la președinție?

STENOGRAME EXPLOZIVE! Băse, chiar așa FĂCEAI? Ăsta l-a ANGAJAT pe băiatul Tonceascăi la președinție?

Noi chestii dubioase despre fostul președinte Traian Băsescu! Cel puțin așa reiese din tenogramele care au fost trimise de procurorii DNA la Parlament cu ocazia solicitării de încuviințare a reținerii și arestării deputatului Adrian Gurzău, finul Elenei Udrea și fost candidat al PMP la Primăria Cluj. Asta ne face să ne aducem aminte că fiul Angelei Toncescu, pentru care-și dădea silința insecta de Gurzău, a fost consilier la Cotroceni. Interesant, nu? Și, la fel de interesant este faptul că președintele COTAR, organizație despre care se face vorbire în stenograme, va fi pe o poziție eligibilă pe listele parlamentare ale PMP...

Potrivit declaraţiei de interese din 2012 a fiului Angelei Toncescu, Bogdan Toncescu, acesta a fost consilier la Administraţia prezidenţială pe vremea când şeful statului era Traian Băsescu.

Toncescu junior a fost numit apoi şef la AGA a CNADNR de către ministrul Transporturilor Dan Şova, apoi a ajuns director la Transelectrica.

Pentru mai multe amănunte citește și Te CUTREMURI DE SCÂRBĂ când citești așa ceva!

Bogdan Toncescu are o avere de invidiat: terenuri la Corbu în Constanţa, două apartamente, unul în Bucureşti de peste 200 de metri pătraţi şi altul la New York de 74 de metri pătraţi, pe care îl închiriază. Are un Mercedes, bijuterii de 30.000 de euro şi tablouri de 15.000 de euro.

Să ne mai miră că în stenogramele de mai jos insecta de Gurzău susținea că îl are la degetul mic pe fostul președinte care la un semn va face anumite declarații care să declanșeze deciziile dorite de el?

Iată ce au reținut procurorii în materialul remis Camerei Deputaților:

În 27 august 2015,  Adrian Gurzău poartă următoarea convorbire telefonică cu director general al Asociației Societăților de Service Auto Independente din România.

M.C: Păi, o să facem în felul următor! O să solicite „COTAR”-ul…

GURZĂU ADRIAN: Ce-ai zis?

M.C: O să solicite „COTAR”-ul oficial la Parlament analiza raportului de activitate a A.S.F. și să fie și ei invitați la acea dezbatere!

GURZĂU ADRIAN: Da! Păi da' să facem, să facem da' îți spun… Pac, pac! Frumos și vorbesc politic, Băsescu să iasă și să-i …[folosește o expresie obscenă]… pe ăștia, facem două, trei greve…

M.C: Exact, bravo! Bravo, bravo!

GURZĂU ADRIAN: Păi, da, normal! Păi da' stai puțin! Două, trei greve, două, trei …[folosețte un cuvânt obscen]… și i-am …[folosește o expresie obscenă]…! Deci, nu mai pot face… Deci, paralizăm țara o săptămână și atunci cerem dezbatere și respingerea raportului de activitate! Asta trebuie făcut cu „COTAR”-ul, nu preț la RCA că prețul la RCA e… Cum să zic? Totdeauna va fi mare și totdeauna va fi nemulțumitor pentru cineva, știi? 

GURZĂU ADRIAN: și atunci da, mă, pac! și dup-aia vedem cum putem să te impunem pe tine acolo membru în A.S.F.! Dacă se poate!

MC: Hai să vedem!

GURZĂU ADRIAN: Să fie vocea străzii, să fie societatea civilă, pac, să aibă și ei un reprezentant, ce dracu'! și partidele să…

MC: E o variantă, da!

_____

Pe 27 septembrie, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a transmis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) cererea şi referatul pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Adrian Gurzău, acuzat de trafic de influenţă în dosarul Carpatica Asig.

Potrivit DNA, în dosar există date şi probe din care rezultă că deputatul Gurzău ar fi comis fapte de corupţie. 

Dosarul în cazul lui Adrian Gurzău are 12 volume, fiecare având în jur de 250 de pagini.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...