STENOGRAME Se sparge BUBOIUL în PSD / Atacuri fără precedent între Firea și TUDOSE

STENOGRAME Se sparge BUBOIUL în PSD / Atacuri fără precedent între Firea și TUDOSE

Tensiunile din PSD au atins cota de alarmă. Gabriela Firea și Liviu Pleșoianu l-au atacat frontal pe premierul Mihai Tudose, într-o discuție între comunicatorii partidului, care a avut în seara zilei de 30 noiembrie. 

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, i-a reproșat premierului PSD, Mihai Tudose, ipocrizia și faptul că o atacă în presă.

Gabriela Firea: Domnule prim-ministru, am memorie bună și au fost și martori la discuțiile noastre...nu e de mirare că nu le mai recunoașteți. Vă descrie întregul caracter și comportament. Primăria Generală nu e în subordinea Guvernului, ca de altfel nicio primărie din țară. Nu aveți de ce să-mi faceți mie sugestii sau recomandări, nici în privat, nici prin presă. Eu răspund în fața legii și a bucureștenilor. Dumneavoastră în fața legii și Parlamentului. Dacă îngrijorarea dv. e una sinceră și onestă privind organizarea festivalului pentru copii și a târgului din Piața Victoriei, m-ați fi sunat să vorbim colegial și nu mi-ați fi dat indicații prețioase prin presă.

Gabriela Firea: Nu uitați că dv. ați deschis acest conflict. Am tăcut jumătate de an. Jumătate de an în care ați consumat timp și energie pentru a mă bloca, pentru a stopa toate proiectele comune Guvern-Primăria Capitalei. V-ați încălcat propriile promisiuni că veți sprijini proiectele Capitalei României. Noi nu vă cerem bani. Vă solicităm parteneriate legitime. Dl. Iohannis e în campanie electorală pentru prezidențiale, dv. sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD. Nu negați, este inutil, o știu și o simt tot mai mulți colegi. Dumneavoastră sunteți de la Brăila și nu de la Craiova, dvs. nu știți ce este statul paralel, deși nu ați avut curajul să...

În dispută intervine și Liviu Pleșoianu, care  susține fără rezerve poziția primarului general. Premierul Mihai Tudose încearcă să atenueze tensiunea cu o glumă și face apel la unire (discuția avea loc înainte de 1 Decembrie), dar replica Gabrielei Firea este tranșantă.

Liviu Pleșoianu: Domnule Tudose, nu cred că vreți să vă spun chiar aici ce convingeri am în ceea ce vă privește. Am o singură mare satisfacție: nu v-am votat premier în Parlament. Bine am făcut, îmi vine să mă felicit.

Gabriela FireaNu putem fi uniți cu cei care au ordin pe unitate, suntem civili. Și nu ne amuză cumpenele prin care trece echipa noastră.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu