Stere Gulea: Suntem împărţiţi între purtători de mască şi potrivnicii ei; totul devine politic

Stere Gulea: Suntem împărţiţi între purtători de mască şi potrivnicii ei; totul devine politic

Regizorul Stere Gulea, preşedintele juriului celei de-a 48-a ediţii a Premiilor Uniunii Cineaştilor din România (UCIN), a afirmat luni seară că spectatorii galei se împart între purtători de mască şi potrivnici ai ei, "totul devenind politic".

"Bună seara. Cam târziu. Vă mulţumesc în primul rând pentru răbdarea pe care-aţi avut-o, o aveţi în continuare. O să dau jos masca, din respect pentru cei care nu cred în nevoia ei, în ciuda faptului că eu cred în nevoia ei. Cam aşa stau lucrurile. Mi-am dat seama şi din sală că suntem împărţiţi între purtători de mască şi nepurtători sau potrivnici ai măştii. Eu... Totul devine politic. Asta-i problema la noi", a spus Gulea, la Gala UCIN 2020.

Pe parcursul evenimentului, referiri la purtarea măştii a mai făcut jurnalistul Adelin Petrişor, care şi-a dat jos temporar masca pe scenă, iar regizorul Nora Agapi a purtat acest accesoriu inclusiv în timpul decernării premiului primit.

Gala s-a desfăşurat luni seară în sala Studio a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti, cu respectarea normelor de siguranţă sanitară. AGERPRES/(A - autor: Daniel Popescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS

5 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…