Ştirbu (PNL) referitor la dezbatere: Preşedintele nu vrea să o pună într-o situaţie neplăcută pe domna Dăncilă

Ştirbu (PNL) referitor la dezbatere: Preşedintele nu vrea să o pună într-o situaţie neplăcută pe domna Dăncilă

Preşedintele Klaus Iohannis va merge în mijlocul cetăţenilor, însă "nu vrea s-o pună într-o situaţie neplăcută pe doamna Dăncilă", a declarat deputatul PNL de Olt Gigel Ştirbu, vicepreşedinte al partidului, întrebat despre lipsa unei dezbateri între candidaţii din al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

"Democraţia înseamnă întoarcerea la cetăţean, discuţia cu cetăţeanul, votul obţinut de la cetăţean. În situaţia în care preşedintele republicii merge în mijlocul cetăţenilor, vreţi o dezbatere mai amplă decât asta? (...) Acum, eu îl înţeleg pe preşedintele României, că nu vrea s-o pună într-o situaţie neplăcută pe doamna Dăncilă. Imaginaţi-vă cum ar fi o dezbatere de o oră în care preşedintele României în primul sfert de oră vorbeşte în engleză, următorul sfert de oră vorbeşte în germană, în următorul sfert de oră în italiană şi în ultimul sfert de oră într-o limbă străină doamnei Dăncilă, în română. Gândiţi-vă cum ar fi o astfel de dezbatere. Gândiţi-vă în ce situaţie ar fi doamna Dăncilă pusă", spus miercuri, într-o conferinţă de presă, Gigel Ştirbu.

El a adăugat că staff-urile celor doi candidaţi au fiecare propria strategie de campanie şi le-a comparat cu doi jucători de şah.

"Eu zic să avem răbdare. Ştiţi destul de bine că există două staff-uri de campanie, ca doi jucători de şah, care-şi fac propria strategie", a comentat Ştirbu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...