ȘTIRE de la Iași. Un ELEV de-a opta naviga pe site-uri PORNO și a dat de PROFA care făcea VIDEOCHAT!

O profesoară de geografie din judeţul Iaşi a ajuns în centrul unui scandal, după ce unul dintre elevii săi a descoperit pe internet imagini cu ea în timp ce practica videochatul. Surpriză de proporţii pentru un elev de clasa a VIII-a din satul Prisăcani (judeţul Iaşi), care naviga pe Internet pe site-uri interzise minorilor, scrie Adevărul.

Adolescentul a descoperit mai multe imagini şi videoclipuri explicite în care profesoara sa de geografie apărea dezbrăcată, singură sau făcând sex cu iubitul ei. Elevul a arătat imaginile deocheate mai multor colegi de-ai săi, vestea ajungând în scurt timp şi la urechile profesorilor.

Conducerea Şcolii gimnaziale din Prisăcani a fost, de asemenea, informată cu privire la imaginile explicite în care profesoara Georgiana D. apărea, directorul dispunând demararea unei anchete pentru a se afla dacă fotografiile şi filmuleţele sunt sau nu reale.

Înainte ca şefii unităţii de învăţământ să ajungă la o concluzie, cadrul didactic şi-a prezentat însă demisia, având interdicţie permenentă de a mai ocupa o astfel de funcţie.

„O faptă extrem de gravă“

Georgiana D. are 27 de ani şi s-a mutat în satul Prisăcani din judeţul Iaşi în urmă cu doi ani. Consătenii ei spun că fata a copilărit în această comunitate, însă a plecat la Iaşi pentru studii şi s-a întors după ce mama sa a plecat la muncă în străinătate. „Când s-a întors în sat, a venit la mine aproape plângând, spunând că acceptă orice post avem, numai pentru a munci“, a declarat Mariana Catrina, directoarea unităţii de învăţământ.

Iniţial, tânăra a fost încadrată ca educatoare după care, de la începutul acestui an, după eliberarea postului, a ocupat funcţia de profesor calificat suplinitor la catedra de geografie. Mariana Catrina spune că mai mulţi diriginţi de la şcoala sa au informat-o, săptămâna trecută, despre faptul că Georgiana D. ar apărea în ipostaze deocheate pe internet. „Când i-am arătat imaginile a negat şi a spus că sunt trucate“, spune Catrina care a mai relatat că luni, 11 aprilie, profesoara de geografie şi-a dat demisia din funcţie.

Ce spun sătenii

Vestea că profesoara îşi completa veniturile practicând videochatul a venit ca un şoc pentru comunitatea din Prisăcani. De câteva zile, sătenii numai despre asta vorbesc, blamând-o pe Georgiana D.

Fotografii cu Georgiana D. apar aferente unui cont înregistrat pe un site de videochat. Sute de imagini explicite, dar şi videoclipuri în care aceasta întreţine raporturi sexuale cu concubinul ei, pot fi vizionate, la liber, pe Internet. Chiar dacă şi-a prezentat demisia, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi spun că vor continua ancheta în acest sens pentru a evita situaţia ca Georgiana D. să se mai întoarcă în învăţământ.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Alertă, pesedist în delir! Deputatul Mitralieră: „Ca medic, vă spun că prin termoscanare se accesează toate da…

2 ULTIMA ORĂ / Focar de coronavirus la unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România. 27 de angaja…

3 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

4 BREAKING Primele imagini din „oaza de relaxare” a lui Dragnea de pe insula Belina, unde mergeau liderii PSD l…

5 Birchall o pune la punct pe judecătoarea PSD, care, mințind, a luat apărarea CCR și a criticat CEDO, în cazul …

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume