Știri din PSD. Grindeanu, hotărât să spună LUCRURI GRELE în fața CExN. Și-a anulat programul de la Guvern

Știri din PSD. Grindeanu, hotărât să spună LUCRURI GRELE în fața CExN. Și-a anulat programul de la Guvern

Premierul Sorin Grindeanu și-a anulat programul oficial de la Guvern. Surse din preajma primului ministru spun că acesta este hotărât să spună „lucruri grele” în fața membrilor Comitetului Executiv Național. Și că va marja foarte mult pe activitatea sa de soldat credincios al partidului timp de 21 de ani. Dar, mai ales, pe faptul că a reușit să facă din organizația pe care o conduce, Timiș, din codașa clasamentelor electorale, una dintre cele mai performante. Și va face referire și la recent consumatele alegeri locale parțiale. 

Și despre echipa sa guvernamentală va vorbi. Va trece în revistă, fără să atace direct, cu nume, pe toată lumea, modul cum a decurs activitatea echipei. Și va face aluzii la cei din jurul lui Dragnea care vor să-i ia capul. 

Premierul și-a pregătit un dosar al aparițiilor unora dintre miniștri la TV, axat cu precădere pe Olguța Vasilescu.

ACTUALIZARE 11.04 Premierul Sorin Grindeanu şi-a anulat, miercuri, participarea la reuniunea Consiliului naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, eveniment care are loc la Palatul Victoria începând cu ora 12.15, urmând să meargă doar la Comitetul Executiv Naţional al PSD care se va reuni de la ora 16.00, la Parlament.

Se actualizează


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”