Știri din PSD. Miercuri se va cere în CEx EXCLUDEREA lui Grindeanu din PSD! Dragnea este turbat după ce premierul l-a întrebat azi dacă mâine se vor analiza și rezultatele parțialelor!!!

Știri din PSD. Miercuri se va cere în CEx EXCLUDEREA lui Grindeanu din PSD! Dragnea este turbat după ce premierul l-a întrebat azi dacă mâine se vor analiza și rezultatele parțialelor!!!

Știri din PSD. Miercuri se va cere în CEx excluderea lui Grindeanu din PSD! Dragnea este turbat după ce premierul l-a întrebat azi dacă mâine se vor analiza și rezultatele parțialelor!!! Luni noaptea, pentru că unul de la Antena 3 l-a sunat pe Dragnea că are informații certe că, de la aeroport Grindeanu va merge la o întâlnire cu ambasadorul SUA, Ciolacu l-a luat direct de la scara avionului. Ca-n filmele cu mafioți! Apropo de Antena 3. A luat toate informațiile de la noi și le-a pus cu nerușinare pe ecran în această seară fără să pomenească sursa. Ce jeguri!

Conform informațiilor furnizate de sursa noastră, Dragnea și gudurăii au luat decizia de a-l exclude pe Sorin Grindeanu din PSD. Propunerea va fi făcută la Comitetul Executiv de miercuri de gudurăul de la Olt, Paul Stănescu. Prieten de o viață cu Dragnea și cel care l-a adus în PSD pe strategul din spatele programului de guvernare al partidului, pedelistul Darius Vâlcov.

De ce fac asta? Pentru ca președintele Klaus Iohannis să nu-i umilească și să-l propună tot pe Sorin Grindeanu ca premier desemnat în cazul unei moțiuni de cenzură.... Pentru că președintele a refuzat orice fel de contact cu Dragnea în ultimele zile. Iar infractorul a înțeles mesajul.

Așa au scăpat și de Zgonea de la Camera Deputaților: l-au exclus din partid. Dar lumea a uitat amănuntul, că vorba aia, cine era Zgonea? Așa a ajuns Florin Iordache președintele Camerei Deputaților. Acum, n-ar fi exclus să ajungă prim-ministru.... Și nu glumim!

Grindeanu, în această după-amiază, l-a întrebat pe Dragnea, cu cel mai calm aer din lume, dacă miercuri la CEx se vor discuta și rezultatele de la parțialele de duminică. Unde candidați pe care Dragnea și Firea i-au sprijinit pe față au pierdut lamentabil. Despre acest eșec al PSD de duminică nu vorbește nimeni nici în PSD, că deh, dar nici în media de orice poziționare. Dragnea a turbat. Și întâlnirea s-a încheiat.

Din 49 de localitati, PSD a castigat 27, PNL 16, patru ALDE si doua PMP.

Cu o saptamana inainte de alegeri, Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, a facut o miscare de forta pentru a-l ajuta pe candidatul PSD din Jilava, doamna Mariana Dumitrescu, a lansat cu tam-tam o linie RATB care leaga localitatea Jilava de Capitala.

"Duminica, locuitorilor comunei Jilava, din judetul Ilfov, li se poate schimba soarta in bine, prin alegerea ca primar a doamnei Mariana Dumitrescu. O femeie harnica, aproape de oameni, care va lupta pentru a rezolva toate neajunsurile cetatenilor. Si aceasta localitate merita sa aiba strazi asfaltate, apa si canalizare, gradinite, locuri de joaca pentru copii. Mariana Dumitrescu este o garantie ca se vor gasi solutii. O sustin si o voi sprijini in continuare, spre binele locuitorilor din comuna Jilava", a scris Gabriela Firea pe pagina personala de Facebook, dar campania ei a fost in zadar, reprezentanta PSD a pierdut alegerile.

In ziua alegerilor, Liviu Dragnea a descins in comuna Viziru, judetul Braila, unde l-a sustinut pe candidatul PSD Dima Priceputu. Social-democratii, cu toata vizita electorala a presedintelui PSD, au pierdut comuna Viziru la 32 de voturi. Primaria locala a fost castigata de candidatul PNL Victor Doaga.

"Succes candidatului nostru din comuna Viziru, judetul Braila, Dima Priceputu! Succes tuturor candidatilor PSD la alegerile locale partiale!", a scris Liviu Dragnea pe pagina sa oficiala de Facebook in data de 8 iunie, ultima zi de campanie, conform  Ziare.com .

De atunci presedintele PSD nu a mai facut nicio declaratie oficiala despre alegerile locale sau despre rezultate. S-a concentrate pe razboiul cu Sorin Grindeanu, actualul prim-ministru.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Cât de aproape e criza economică. Un expert explică ce-i aşteaptă pe români şi cum a scăpat inflaţia de sub control

4 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

5 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir