ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 1 AUGUST

Direcția Națională Anticorupție precizează că perchezițiile efectuate luni la sediul Guvernului vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate faptelor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017.

"Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15,00 — 19,00, au fost efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în sediul unei instituții publice din București. Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secției de combatere a corupției, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017", se arată într-un comunicat al DNA.

* Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va desfășura începând din august, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, exerciții pentru testarea și verificarea sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă.

* Proprietarii terenurilor și clădirilor abandonate din sectorul 2 riscă să fie supraimpozitați cu 500% începând de anul viitor dacă nu intervin de urgență pentru remedierea problemelor, anunță Primăria Sectorului 2.

* Pictura "Transport de provizii pe front" de Sava Henția, redată circuitului expozițional în urma unui complex proces de restaurare, va fi prezentată publicului în cadrul seriei "Exponatul lunii", în august, la Muzeul Național de Istorie a României.

* Fondatorul Clubului Militar Român de Reflecție Euro-Atlantică, colonelul în rezervă Ion Petrescu, a afirmat în cadrul forumului 'Defence and Dialougue in Eastern Europe' că în septembrie 100.000 de militari ruși se vor antrena în dreptul țărilor baltice și pentru prima dată vor exersa folosirea bombei atomice la nivel tactic. El a catalogat situația în zona Mării Negre ca fiind "extrem de tensionată".

AGERPRES/(autor: Andreea Rotaru, editor: Florin Marin, editor online: Anda Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata