ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 12 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 12 MAI

* Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat că s-a semnat contractul pentru 109.000 de doze de vaccin ROR. Bodog a discutat la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu, cu reprezentanții societăților profesionale, asociațiilor și societății civile pe tema vaccinurilor. ''L-am informat pe premier că astăzi se semnează pentru cele 10.000 de doze care sunt deja în țară și care pot să intre de săptămâna viitoare la medicii de familie, s-a semnat deja contractul și pentru cele 109.000 de doze'', a anunțat ministrul.

* Serviciul Român de Informații organizează, în perioada 15 — 17 mai, prin intermediul Centrului Național Cyberint, un exercițiu național live de securitate cibernetică, intitulat CyDEx17, informează SRI.

* Aproximativ 150 de elevi și studenți din toată țara participă, în Parlament, timp de trei zile, la o simulare a procesului decizional a forului legislativ, aceștia urmând să învețe cum să scrie și să modifice un proiect legislativ.

* Scriitorul Mircea Cărtărescu este invitat la cea de a XXX-a ediție a Salonului Internațional de Carte de la Torino și va participa alături de scriitorul Andrea Bajani și de profesorul și traducătorul Bruno Mazzoni la un eveniment literar programat pe 20 mai, informează site-ul ICR.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante