ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 13 APRILIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 13 APRILIE

* Președintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererea de urmărire penală a lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale în perioada decembrie 2008 — septembrie 2010, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, anunță Administrația Prezidențială.

* Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, recomandă populației să urmărească informările ISU și DSU referitoare la exercițiul ce va avea loc săptămâna viitoare, la nivel național, pentru testarea și verificarea unor echipamente din componența sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă.

* Reprezentanții Asociației Procurorilor din România declară că au constatat ''cu surprindere și îngrijorare'' existența unor discriminări de natură salarială între profesiile de judecător și procuror în proiectul legii salarizării unitare.

* Polițiștii au aplicat aproximativ 60 de sancțiuni și au reținut opt certificate de înmatriculare, în urma unui control organizat de Poliția Română în zona aeroporturilor internaționale din București și alte patru județe, ce a vizat verificarea legalității activității de taximetrie, se arată într-un comunicat IGPR.

* Președintele Klaus Iohannis va petrece sărbătorile pascale la Sibiu, alături de familie, a anunțat Administrația Prezidențială.

* Spectacolul de la Sala Radio pe care pianistul Horia Mihail îl va susține pe 19 aprilie în cadrul celei de a șaptea ediții a Turneului Pianul Călător este sold out, informează Centrul Cultural Radio România.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...