ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 14 IUNIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 14 IUNIE

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, într-o discuție informală cu jurnaliștii de la Palatul Victoria, că nu președintele PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi cerut direct demisia din funcția de prim-ministru, ci unii lideri social-democrați. Referitor la ședința Comitetului Executiv Național al PSD care va avea loc miercuri, Grindeanu a spus, zâmbind, că se așteaptă la "o execuție publică".

* Fostul președinte al PDL Emil Boc a declarat, la comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, că acest scrutin nu a fost fraudat și nici nu avea cum să fie fraudat în cadrul procesului electoral, menționând că întâlnirea de la Gabriel Oprea din seara votului nu avea "fizic" cum să influențeze rezultatele.

* O campanie de donare de sânge are loc în Piața Universității. Voluntarii sunt așteptați la Centrul Mobil de Donare de Sânge. Evenimentul este organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge.

* Evoluția postoperatorie a pilotului care s-a catapultat luni dintr-un avion militar în județul Constanța este favorabilă, acesta fiind echilibrat hemodinamic și respirator, informează reprezentații Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Carol Davila".

* Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 în vederea cercetării lui Virgil Nițulescu, fost manager al Muzeului Național al Țăranului Român din București, pentru încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie penală. Potrivit ANI, în calitate de manager, Nițulescu a încheiat, în numele muzeului, cinci contracte de prestări servicii cu soția sa, în baza cărora aceasta a obținut venituri de natură salarială în cuantum de 29.132 lei.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Mihai Simionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria