ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 15 FEBRUARIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 15 FEBRUARIE

Un cetățean român se află printre persoanele decedate în urma accidentului rutier care a avut loc în Ungaria, în apropiere de punctul de trecere a frontierei Nădlac, iar alți șase români răniți au fost transportați la unitățile sanitare din Szeged și Mako, precizează MAE.

* Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus trimiterea de personal și echipaje SMURD în sprijinul autorităților ungare, ca urmare a situației semnalate la nivelul Centrului Național de Conducere Integrată cu privire la accidentul produs în Ungaria, în care a fost implicat un autocar românesc.

* Mircea Negulescu, unul dintre procurorii care instrumentează dosarul Ponta — Ghiță — Blair, a cerut încetarea activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Potrivit unui comunicat al DNA, cererea a fost transmisă Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

* DNA a cerut Tribunalului București să trimită la Înalta Curte de Casație și Justiție o parte din contestația la executare depusă de Liviu Dragnea, pentru a se stabili cine sunt judecătorii care au semnat motivarea în dosarul "Referendumul".

* Elena Udrea a depus, în cadrul procesului "Gala Bute" care se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție, o expertiză psiho-legală întocmită de profesorul Tudorel Butoi, care ar arăta că declarațiile date împotriva ei sunt mincinoase.

* Președintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, este de părere că șeful statului Klaus Iohannis ar putea introduce la referendumul privind lupta anticorupție și o întrebare referitoare la reducerea numărului de parlamentari.

* Emisiunea de mărci poștale "Muzeul Național Brukenthal, 200 de ani de la înființare", alcătuită din patru timbre, este disponibilă, începând de vineri, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, precum și pe secțiunea de magazin online http://romfilatelia.ro/store/.

AGERPRES/(autor: Andreea Rotaru, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …