ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 15 MARTIE

* Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice în urma declarațiilor făcute de deputatul Cătălin Rădulescu. Dosarul a fost deschis in rem.

* Premierul Sorin Grindeanu a declarat că este necesară o dezbatere cât mai largă pentru a adapta Legea educației la realitățile României de astăzi.

* Fenomenul infracțional în 2016 a fost în scădere, pentru al cincilea an consecutiv, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, la bilanțul MAI pe anul trecut. Potrivit ministrului, în 2016 s-a înregistrat cel mai mic procent al criminalității, în scădere cu 7% față de anul precedent. Prezent la eveniment, premierul Sorin Grindeanu și-a exprimat convingerea că nivelul de salarizare a personalului din MAI trebuie să reflecte tipul de activitate pe care o desfășoară și riscurile pe care și le asumă.

* Primăria Capitalei, prin PROEDUS, va susține financiar 19 proiecte care urmează să fie implementate de 126 unități de învățământ, în perioada 13 martie — 7 aprilie.

* Ministrul Culturii și Identității Naționale, Ionuț Vulpescu, a anunțat semnarea contractelor de finanțare pe anul 2017 pentru revistele aparținând uniunilor de creatori, precizând că a decis să schimbe caracterul și conținutul normelor de aplicare a legii, astfel încât, pe viitor, publicațiile culturale să primească banii la timp.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Eu rămân, Mafia va pleca! / Vela îl aduce pe Berbeceanu să-i țină spatele după ce a fost amenințat de…

2 Informație / 30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose: Ponta va rămâne de po…

3 Mafia din MAI, în corzi! Mesajul lui Traian Berbeceanu!

4 ALERTĂ / Firea a băgat Capitala României în faliment? STB a depus garanție la Fisc sediul și parcul de autobuze …

5 Când scapă statul român de porcii plantați de Dragnea în funcții cheie? Citiți și voi ce-a făcut ăsta!

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan