ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 16 IUNIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 16 IUNIE

Premierul Sorin Grindeanu îi cere din nou demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea, publicând pe Facebook hashtagul #dragneademisia, mesaj care a fost preluat de mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare, printre care și Victor Ponta.

* Conducerea UDMR se va întruni în zilele următoare pentru a lua o decizie în privința 'direcției' la moțiunea de cenzură, a declarat, pentru AGERPRES, liderul deputaților Uniunii Attila Korodi, precizând că până acum nu a avut loc nicio discuție și nicio negociere cu alte partide.

* Guvernarea a fost confiscată de două zile de un individ care s-a baricadat de unul singur la Palatul Victoria 'și care se crede subit Robin Hood', a afirmat liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor.

* Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a anunțat că a trimis la Direcția Națională Anticorupție concluziile controlului privind asocierea între CS Dinamo și Asociația FC Dinamo, motivând că este vorba de o situație cu caracter penal.

* Președintele Klaus Iohannis îl primește la Palatul Cotroceni pe premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, urmând ca sâmbătă cei doi oficiali să viziteze Sibiul.

* Sorin Grindeanu este membru PSD, dincolo de orice 'decizie abuzivă' a Comitetului Executiv Național al PSD, pentru că, potrivit Statutului partidului, numai organizația din care face parte îi poate retrage acest drept, a afirmat europarlamentarul S&D Cătălin Ivan.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Florin Marin)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu