ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 16 MARTIE

Fostul președinte Ion Iliescu a fost audiat ca martor la Parchetul General în dosarul Revoluției. El a declarat, la ieșirea de la Parchet, că a avut 'o convorbire amicală'.

* Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis ca dosarul torționarilor disidentului Gheorghe Ursu să fie trimis pentru soluționare la Curtea de Apel București.

* Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că discuția avută miercuri cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost 'profesională, constructivă și foarte clarificatoare'.

* Actrița Florina Cercel s-a prezentat la Parchetul General, pentru a fi audiată ca martor în dosarul ''Mineriada''. Ea a fost chemată să dea lămuriri în cazul fostului său coleg, actorul Ovidiu Iuliu Moldovan, care ar fi fost bătut în timpul acelor evenimente.

* Procurorii Parchetului General au dispus trimiterea în judecată a fostului secretar de stat Adrian Sanda, alături de alte persoane, în dosarul certificatelor de revoluționar false.

* Delegația guvernamentală care s-a deplasat în Italia a avut miercuri discuții cu autoritățile din Catania referitor la cazurile de exploatare a unor cetățeni români aflați la muncă în această regiune.

* Sute de autoturisme au fost verificate de polițiști în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea pirateriei în domeniul taximetriei, desfășurate în zona a cinci aeroporturi din țară, în urma neregulilor constatate fiind aplicate aproape o sută de amenzi.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Georgiana Tănăsescu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios