ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 16 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 16 MARTIE

Fostul președinte Ion Iliescu a fost audiat ca martor la Parchetul General în dosarul Revoluției. El a declarat, la ieșirea de la Parchet, că a avut 'o convorbire amicală'.

* Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis ca dosarul torționarilor disidentului Gheorghe Ursu să fie trimis pentru soluționare la Curtea de Apel București.

* Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că discuția avută miercuri cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost 'profesională, constructivă și foarte clarificatoare'.

* Actrița Florina Cercel s-a prezentat la Parchetul General, pentru a fi audiată ca martor în dosarul ''Mineriada''. Ea a fost chemată să dea lămuriri în cazul fostului său coleg, actorul Ovidiu Iuliu Moldovan, care ar fi fost bătut în timpul acelor evenimente.

* Procurorii Parchetului General au dispus trimiterea în judecată a fostului secretar de stat Adrian Sanda, alături de alte persoane, în dosarul certificatelor de revoluționar false.

* Delegația guvernamentală care s-a deplasat în Italia a avut miercuri discuții cu autoritățile din Catania referitor la cazurile de exploatare a unor cetățeni români aflați la muncă în această regiune.

* Sute de autoturisme au fost verificate de polițiști în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea pirateriei în domeniul taximetriei, desfășurate în zona a cinci aeroporturi din țară, în urma neregulilor constatate fiind aplicate aproape o sută de amenzi.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Georgiana Tănăsescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Noi reguli la vânzarea sau închirierea locuinţelor. Ce obligaţii pot fi impuse proprietarilor

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Capra se crede crocodil / Olivia Steer îl ceartă pe Mircea Cărtărescu că nu știe să scrie!!! Răspunsul de mare b…