ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 17 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 17 IULIE

Inspecția Judiciară a început controlul la Direcția Națională Anticorupție privind eficiența managerială și modul de îndeplinire a atribuțiilor de către conducerea DNA, au declarat pentru AGERPRES surse din cadrul IJ.

* Liderii coaliției de guvernare s-au reunit, în biroul președintelui Camerei Deputaților, în cea de-a doua ședință de analiză a activității Guvernului de la instalarea Cabinetului Mihai Tudose. Pe agenda discuțiilor se află impozitarea pe cifra de afaceri, precum și rectificarea bugetară.

* Premierul Mihai Tudose le-a transmis tinerilor participanți la ediția de vară a programului de internship guvernamental să fie activi, critici, inovativi și să insiste în a-și impune soluțiile acolo unde se poate.

* Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a afirmat, la ceremonia de deschidere oficială a DiaEuro 2017, că diabetul zaharat nu trebuie să fie un obstacol în calea activităților sportive, iar mișcarea este foarte importantă atât în prevenția, cât și în tratarea bolilor.

* Lotul de informatică al României a obținut patru medalii — trei de aur și una de argint — la a XXIV-a ediție a Olimpiadei de Informatică a Europei Centrale (CEOI), desfășurată în perioada 10 — 15 iulie, la Ljubljana — Slovenia, informează Ministerul Educației.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante