ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 18 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 18 IULIE

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, i-a înmânat o scrisoare de felicitare prim-ministrului Mihai Tudose cu ocazia preluării mandatului, din partea omologului britanic, Theresa May, în cadrul unei întrevederi care a avut loc la Palatul Victoria, au precizat pentru AGERPRES surse oficiale.

* Fostul ministru al Educației Mircea Dumitru nu a fost lucrător sau colaborator al Securității în sensul legii, anunță Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS).

* Ministerele de Externe român și portughez au semnat două memorandumuri prin care oferă sprijin reciproc în domeniul asistenței și protecției consulare în zone unde cele două țări nu au misiuni diplomatice rezidente.

* Noul Centru de Management al Traficului a fost inaugurat, la sediul Primăriei Capitalei, edilul general Gabriela Firea anunțând că aici sunt centralizate informații din 215 intersecții semaforizate, din totalul de 450 existente în București.

* Elena Udrea și Ioana Băsescu s-au prezentat la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009. Un judecător de cameră preliminară discută contestația depusă de Elena Udrea și Ioana Băsescu privind controlul judiciar pe care îl au în acest dosar.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Florin Marin, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

4 Vremea potăilor / După ce l-a pupat în cur pe șeful Transgaz, Florian Bichir, candidat PMP la Senat, și-a ascuns…

5 Membru USR, revoltat / Suntem un partid de farisei. Nu vreau să trăiesc in minciună