ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 18 IULIE

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, i-a înmânat o scrisoare de felicitare prim-ministrului Mihai Tudose cu ocazia preluării mandatului, din partea omologului britanic, Theresa May, în cadrul unei întrevederi care a avut loc la Palatul Victoria, au precizat pentru AGERPRES surse oficiale.

* Fostul ministru al Educației Mircea Dumitru nu a fost lucrător sau colaborator al Securității în sensul legii, anunță Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS).

* Ministerele de Externe român și portughez au semnat două memorandumuri prin care oferă sprijin reciproc în domeniul asistenței și protecției consulare în zone unde cele două țări nu au misiuni diplomatice rezidente.

* Noul Centru de Management al Traficului a fost inaugurat, la sediul Primăriei Capitalei, edilul general Gabriela Firea anunțând că aici sunt centralizate informații din 215 intersecții semaforizate, din totalul de 450 existente în București.

* Elena Udrea și Ioana Băsescu s-au prezentat la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009. Un judecător de cameră preliminară discută contestația depusă de Elena Udrea și Ioana Băsescu privind controlul judiciar pe care îl au în acest dosar.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Florin Marin, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

2 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

3 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

4 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

5 Imaginea care arată că ruşii sunt în stare de orice / Să credem în vaccinul lui Putin?