ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 19 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 19 MAI

Președintele Klaus Iohannis a declarat că în sistemul de învățământ universitar este nevoie de schimbări profunde și pe termen lung și nu de unele minore și dese.

* Președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, cere demisia ministrului Sănătății, pe motiv că nu a reușit să gestioneze corespunzător criza generată de lipsa vaccinurilor.

* Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) invită oficial România să devină membru cu drepturi depline al Agenției pentru Energie Nucleară (NEA) și al băncii de date a acesteia, se arată într-un comunicat al Guvernului, remis vineri AGERPRES.

* Campania 'Bucurie pentru Nepal', în cadrul căreia românii au donat peste 100.000 de euro, s-a concretizat în construirea a două școli, în locul celor total distruse de cutremurul devastator din aprilie 2015. Cele două școli și-au deschis deja porțile pentru 150 de copii de grădiniță și din clase primare.

* Ediția din acest an a evenimentului 'Noaptea Muzeelor' înregistrează un nou record, 212 participanți din întreaga țară urmând să ofere vizitatorilor, pe 20 mai, evenimente și programe extinse.

* Brigada Rutieră anunță mai multe restricții de circulație în Capitală vineri, sâmbătă și duminică, în contextul desfășurării mai multor evenimente sportive și culturale.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...