ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 20 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 20 IULIE

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat în 2015 pe polițistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza rănilor, a fost condamnat de Tribunalul București la 23 de ani și șase luni închisoare pentru omor calificat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului. Decizia nu este definitivă.

* Executivul ar putea aproba în ședință proiectul de hotărâre prin care 14 august să fie declarată zi liberă.

* Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că, începând din această toamnă, în colaborare cu Metrorex și CFR, va fi implementat programul tichetului unic de transport.

* Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Metropolitan București și zona adiacentă a fost constituită, la sediul Primăriei Generale, un document în acest sens fiind parafat de către edilul general, Gabriela Firea, președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, și 38 de primari din județul Ilfov. "Este un moment pe care eu l-aș cataloga, fără să exagerez, istoric", a spus Firea.

* Aeronave de mai multe tipuri din dotarea Forțelor Aeriene Române, unele aparținând Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informații, au survolat Capitala, cu prilejul Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…