ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 APRILIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 APRILIE

IGSU a anunțat că, în cele două zile cu condiții meteo nefavorabile, au fost înregistrate efecte negative în 22 de județe, la nivelul infrastructurii de transport rutier, feroviar, naval, în alimentarea cu energie electrică. Potrivit IGPR, vineri dimineața, erau închise circulației rutiere opt drumuri naționale, nouă drumuri județene și un drum comunal.

* PNL și PMP au sesizat, joi, Curtea Constituțională a României asupra modificărilor aduse Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății și Legii asistenței sociale nr. 292/2011, susținând că proiectul "obstrucționează activitatea instituțiilor vizate și grevează autoritățile locale de sume pentru care nu este prevăzută sursa de finanțare".

* Prietenia și respectul reciproc sunt elementele definitorii ale relațiilor politice, economice și societale româno-germane, care servesc drept model de urmat de conviețuire și cooperare în Europa, se arată într-o declarație comună a miniștrilor Afacerilor Externe de la București și Berlin, cu prilejul aniversării a 25 de ani de la semnarea tratatului bilateral de prietenie între cele două țări.

* Autoritățile române au transmis condoleanțe și au condamnat atacul armat produs la Paris, pe bulevardul Champs Elysees, soldat cu moartea unui polițist și cu rănirea altor doi.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Florin Marin)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...