ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 IULIE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că, până la acest moment, nu au fost primite solicitări de asistență consulară din partea cetățenilor români după cutremurul care a avut loc în Republica Turcia și care a fost resimțit și în Republica Elenă.

Foto: Arhiva AGERPRES

* Premierul Mihai Tudose a declarat că a convenit cu omologul său din Republica Moldova, Pavel Filip, asupra unei ședințe comune de Guvern, care să se desfășoare la toamnă, la Chișinău.

* Procurorii DIICOT au efectuat 13 percheziții domiciliare, într-un dosar de corupție și infracțiuni economice, în care este implicat și un cetățean italian, acuzat că a folosit un mecanism de fraudare a unei societăți comerciale. Acuzațiile din dosar sunt de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual, instigare la fals intelectual, uz de fals, spălare de bani, dare de mită, luare de mită și folosirea în orice mod de informații ce nu sunt destinate publicității.

* Cei doi cetățeni sirieni, implicați în activități generatoare de riscuri teroriste, care au fost declarați indezirabili de către magistrații Curții de Apel București, au fost îndepărtați, sub escortă, de pe teritoriul României, a anunțat Inspectorul General pentru Imigrări (IGI).

* Un proiect de lege depus de parlamentari ai PSD propune ca inseminarea artificială să fie susținută de stat și a doua oară, în cazul în care prima dată eșuează, inclusiv pentru femeile care nu sunt căsătorite, precum și reducerea impozitului pe venit pentru mamele cu mai mulți copii.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei