ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 IUNIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 IUNIE

Moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată de Parlament cu 241 de voturi pentru și 10 împotrivă, astfel că Guvernul Grindeanu este demis.

* Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Brașov, Aristotel Căncescu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită și abuz în serviciu, într-un nou dosar în care a fost deferit justiției și fostul senator Sebastian Grapă, ambii inculpați aflându-se sub control judiciar.

* Polițiștii din Timiș și DIICOT Timișoara au efectuat 45 de percheziții domiciliare, în județele Timiș, Arad și Mehedinți, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu estimat la 500.000 de euro, prin comiterea unor furturi de lux în zona de vest a țării.

* Scurtmetraje cuprinse în programul Festivalului Internațional de Scurt și Mediu Metraj NexT vor fi proiectate în cartierele Capitalei Bucureștii Noi, Giulești, Pantelimon, Floreasca, Drumul Taberei și Tineretului, în perioada 22 — 26 iunie, informează organizatorii.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

2 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

3 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

4 Așa o fi?

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile