ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 MARTIE

Plenul CSM a respins cererea de demisie a procurorului Mircea Negulescu, deoarece pe numele său se află în curs o acțiune disciplinară, potrivit Biroului de presă al Consiliului. Pe de altă parte, Inspecția Judiciară a decis că Negulescu a comis o abatere disciplinară, în sensul că nu s-a abținut în cursul instrumentării unui dosar penal, deși se afla în relații apropiate și de durată cu unii dintre subiecții procesuali. Acțiunea disciplinară a fost înaintată Secției pentru procurori în materie disciplinară a CSM, care va decide cu privire la răspunderea magistratului.

* Medicul oftalmolog Marian Burcea, noul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a declarat că mandatul său la șefia CNAS este unul ferm, obiectivul principal reprezentându-l pacientul.

* Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării se desfășoară la Palatul Cotroceni, printre subiectele de pe ordinea de zi aflându-se mandatul României pentru Summitul NATO de la Buxelles.

* Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că evaluarea șefilor Direcției Naționale Anticorupție și Parchetului General se face potrivit atribuțiilor Ministerului Justiției. Toader a spus că se va respecta termenul de 14 zile anunțat pentru prezentarea concluziilor evaluării.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Georgiana Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante