ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 IUNIE

* Mai mulți miniștri din Guvernul Grindeanu au făcut cereri de retragere a demisiilor. Alexandru Petrescu de la Ministerul Mediului de Afaceri spune că a decis să renunțe la actul de demisie inițial, pentru a asigura funcționalitatea ministerului. Și Ana Birchall a declarat că a depus cererea de retragere a demisiei sale din funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene și că va continua să își îndeplinească atribuțiile cu profesionalism, responsabilitate și seriozitate. O decizie similară a luat și Tudorel Toader.

* Liderul PMP Traian Băsescu susține că intenția miniștrilor Guvernului Grindeanu de a-și retrage demisiile arată că "bunul simț politic, simțul ridicolului și al penibilului nu au nicio legătură cu PSD".

* Locotenent-comandorul Adrian Stancu, pilotul rănit în urma accidentului aviatic care a avut loc în data de 12 iunie în zona localității Nazarcea, județul Constanța, a fost transferat în Centrul de asistență medicală multidisciplinară pentru militarii răniți în teatrele de operații, pentru continuarea tratamentului de specialitate și a procesului de recuperare neuro-motorie și kinetoterapie.

* Un bărbat condamnat la opt ani de închisoare de o instanță din România pentru participare la un grup infracțional organizat, lipsire de libertate și șantaj a fost adus în țară, sub escortă, din Marea Britanie.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

4 Așa o fi?

5 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou