ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 IUNIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 IUNIE

* Mai mulți miniștri din Guvernul Grindeanu au făcut cereri de retragere a demisiilor. Alexandru Petrescu de la Ministerul Mediului de Afaceri spune că a decis să renunțe la actul de demisie inițial, pentru a asigura funcționalitatea ministerului. Și Ana Birchall a declarat că a depus cererea de retragere a demisiei sale din funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene și că va continua să își îndeplinească atribuțiile cu profesionalism, responsabilitate și seriozitate. O decizie similară a luat și Tudorel Toader.

* Liderul PMP Traian Băsescu susține că intenția miniștrilor Guvernului Grindeanu de a-și retrage demisiile arată că "bunul simț politic, simțul ridicolului și al penibilului nu au nicio legătură cu PSD".

* Locotenent-comandorul Adrian Stancu, pilotul rănit în urma accidentului aviatic care a avut loc în data de 12 iunie în zona localității Nazarcea, județul Constanța, a fost transferat în Centrul de asistență medicală multidisciplinară pentru militarii răniți în teatrele de operații, pentru continuarea tratamentului de specialitate și a procesului de recuperare neuro-motorie și kinetoterapie.

* Un bărbat condamnat la opt ani de închisoare de o instanță din România pentru participare la un grup infracțional organizat, lipsire de libertate și șantaj a fost adus în țară, sub escortă, din Marea Britanie.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...