ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 23 IUNIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 23 IUNIE

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu omologul francez Emmanuel Macron în marja Consiliului European de la Bruxelles. După întrevedere, președintele român a declarat că a avut o întâlnire foarte bună cu omologul său, cu care a discutat inclusiv despre Schengen. Totodată, Iohannis l-a invitat pe Macron să vină în vizită în România, iar președintele Franței a acceptat. Vizita va avea loc în perioada următoare, au declarat reprezentanți ai Administrației Prezidențiale.

* Curtea de Apel București (CAB) a amânat din nou, pentru 7 iulie, decizia în dosarul în care fostul primar al municipiului Constanța Radu Mazăre este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri.

* Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, cu prilejul prezentării bilanțului primului an de mandat, că își dorește ca următorul Guvern să fie mult mai receptiv la problemele Capitalei. Potrivit acesteia, cea mai mare realizare din primul an de mandat a fost deblocarea unor șantiere din București. "Din punctul meu de vedere, cea mai mare realizare a acestui an a fost aceea că am reușit să deblocăm zeci de șantiere din Capitală. (...) De asemenea, o mare realizare este aceea că am avut curajul să spunem stop contractelor păguboase pentru Capitală", a precizat edilul general.

* Liberalul Cristian Bușoi susține că primul an de mandat al primarului general Gabriela Firea s-a încheiat "fără absolut nicio direcție pentru București".

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Florin Marin)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...