ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 23 MAI

* Propunerea legislativă privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice a fost adoptată cu amendamente, în ședința plenului Senatului, în calitate de primă Cameră sesizată.

* Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord are în atenție explozia produsă luni seara în Manchester, informează Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit sursei citate, misiunea diplomatică română a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații privind circumstanțele producerii incidentului, precum și date cu privire la naționalitatea victimelor.

* Președintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanțe Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în urma atacului sinucigaș care a avut loc la Manchester, informează Administrația Prezidențială. De asemenea, oficialități române au transmis mesaje de susținere pentru poporul britanic.

* Plenul Camerei Deputaților a respins OUG 91/2016 privind cinematografia și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul cinematografiei.

* Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru aprobarea OUG nr. 9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, informează Administrația Prezidențială.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Antonia Niță, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

4 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

5 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!