ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 23 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 23 MAI

* Propunerea legislativă privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice a fost adoptată cu amendamente, în ședința plenului Senatului, în calitate de primă Cameră sesizată.

* Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord are în atenție explozia produsă luni seara în Manchester, informează Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit sursei citate, misiunea diplomatică română a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații privind circumstanțele producerii incidentului, precum și date cu privire la naționalitatea victimelor.

* Președintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanțe Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în urma atacului sinucigaș care a avut loc la Manchester, informează Administrația Prezidențială. De asemenea, oficialități române au transmis mesaje de susținere pentru poporul britanic.

* Plenul Camerei Deputaților a respins OUG 91/2016 privind cinematografia și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul cinematografiei.

* Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru aprobarea OUG nr. 9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, informează Administrația Prezidențială.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Antonia Niță, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”