ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 23 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 23 MARTIE

Femeia de cetățenie română victimă a atacului de miercuri după-amiază de la Londra se află în continuare internată în stare gravă, iar bărbatul, care a fost rănit ușor, a fost externat, a informat Ministerul Afacerilor Externe. Cei doi români se aflau în excursie la Londra, bărbatul își serba ziua de naștere și urmau să se căsătorească.

* Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a participat, miercuri, la reuniunea ministerială a Coaliției globale anti-Daesh desfășurată la Washington, în marja evenimentului având un dialog cu secretarul de stat american Rex Tillerson, pe care l-a asigurat de angajamentul României pentru dezvoltarea relației româno-americane, ce decurge din Parteneriatul strategic.

* Fostul deputat Petre Roman a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate pe incompatibilitate, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că el a depus prea târziu acțiunea în instanță.

* Un incendiu a izbucnit la o clădire situată pe strada Valea Cascadelor, au anunțat reprezentanți ai ISU București-Ilfov, care au precizat că focul a cuprins un depozit cu o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

* Primăria Capitalei a informat că, din totalul sumei de 30 milioane lei care a fost alocată pentru monumentele de for public în proiectul de buget din acest an, circa 26,15 milioane lei vor fi cheltuiți pentru realizarea unor proiecte propuse de Comisia pentru pregătirea aniversării Marii Uniri, condusă de acad. Răzvan Theodorescu.

* Engelbert Humperdinck revine în România pe 13 iunie pentru un concert la Sala Palatului din Capitală, ce va avea loc în cadrul turneului mondial "A 50-a aniversare".

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…

4 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

5 Rareș Bogdan despre scandalul numirilor politice: „Vom lua o decizie extrem de dură. Propunerea mea a fost rad…