ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 23 MARTIE

Femeia de cetățenie română victimă a atacului de miercuri după-amiază de la Londra se află în continuare internată în stare gravă, iar bărbatul, care a fost rănit ușor, a fost externat, a informat Ministerul Afacerilor Externe. Cei doi români se aflau în excursie la Londra, bărbatul își serba ziua de naștere și urmau să se căsătorească.

* Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a participat, miercuri, la reuniunea ministerială a Coaliției globale anti-Daesh desfășurată la Washington, în marja evenimentului având un dialog cu secretarul de stat american Rex Tillerson, pe care l-a asigurat de angajamentul României pentru dezvoltarea relației româno-americane, ce decurge din Parteneriatul strategic.

* Fostul deputat Petre Roman a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate pe incompatibilitate, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că el a depus prea târziu acțiunea în instanță.

* Un incendiu a izbucnit la o clădire situată pe strada Valea Cascadelor, au anunțat reprezentanți ai ISU București-Ilfov, care au precizat că focul a cuprins un depozit cu o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

* Primăria Capitalei a informat că, din totalul sumei de 30 milioane lei care a fost alocată pentru monumentele de for public în proiectul de buget din acest an, circa 26,15 milioane lei vor fi cheltuiți pentru realizarea unor proiecte propuse de Comisia pentru pregătirea aniversării Marii Uniri, condusă de acad. Răzvan Theodorescu.

* Engelbert Humperdinck revine în România pe 13 iunie pentru un concert la Sala Palatului din Capitală, ce va avea loc în cadrul turneului mondial "A 50-a aniversare".

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Kovesi le băga la beci în secunda doi! / Documente / Cum au achitat judecătoarele de la Tribunalul Bihor o contabi…

2 Noua președintă a CSM, Nicoleta Margareta Tînț

3 Pe față, fără rușine! Iliescu, interviu în rusește pentru agenția de presă rusă TASS: Sper că politicienii rom…

4 La CCR sunt 7 din 9! Unde sunt beneficiarii pensiilor cumulate cu salariile de la stat / La Curtea de Conturi co…

5 Dragi procurori, e rândul vostru! / Noi dezvăluiri făcute de jurnalista Ioana Ene Dogioiu

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I