ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 25 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 25 MAI

* Ministerul Justiției a publicat lista celor care au vizitat arhiva SIPA, printre numele care apar pe aceasta figurând cel al Laurei-Iulia Scântei, vicepreședinte al Senatului, și cel al lui Horia Georgescu, fost șef al Agenției Naționale de Integritate.

* Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat că, în perioada următoare, se vor simplifica procedurile birocratice pentru plata intervențiilor de transplant.

* Un caz de dispariție a unui copil nu este abandonat niciodată de polițiști, existând cazuri de copii găsiți și după 20 de ani, potrivit comisarului șef Emil Gănțoi de la Direcția de Investigații Criminale a Poliției Române. Ziua internațională a copiilor dispăruți este marcată în fiecare an pe data de 25 mai.

* Liberalul Daniel Zamfir a anunțat că a câștigat definitiv procesul împotriva Agenției Naționale de Integritate, care a considerat că este în stare de incompatibilitate întrucât nu a reziliat de la Registrul Comerțului PFA-ul pe care îl deținea înainte să devină parlamentar.

* Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că redirecționează 2% din impozitul pe venit pe anul 2016 către OPTAR— Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CIA și Pentagonul vor înarma și antrena forțele gherilă ucrainene în România, Polonia și Slovacia

2 Așa o fi?

3 VIDEO Oficial britanic / „Războiul din Ucraina este doar la câteva zile distanță”

4 Dezvăluirea unui general iranian: Familia regală saudită s-ar trage din evreii care s-au luptat cu Mahomed

5 Alina Sorescu divorțează? El nu mai poartă verigheta!