ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 25 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 25 MAI

* Ministerul Justiției a publicat lista celor care au vizitat arhiva SIPA, printre numele care apar pe aceasta figurând cel al Laurei-Iulia Scântei, vicepreședinte al Senatului, și cel al lui Horia Georgescu, fost șef al Agenției Naționale de Integritate.

* Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat că, în perioada următoare, se vor simplifica procedurile birocratice pentru plata intervențiilor de transplant.

* Un caz de dispariție a unui copil nu este abandonat niciodată de polițiști, existând cazuri de copii găsiți și după 20 de ani, potrivit comisarului șef Emil Gănțoi de la Direcția de Investigații Criminale a Poliției Române. Ziua internațională a copiilor dispăruți este marcată în fiecare an pe data de 25 mai.

* Liberalul Daniel Zamfir a anunțat că a câștigat definitiv procesul împotriva Agenției Naționale de Integritate, care a considerat că este în stare de incompatibilitate întrucât nu a reziliat de la Registrul Comerțului PFA-ul pe care îl deținea înainte să devină parlamentar.

* Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că redirecționează 2% din impozitul pe venit pe anul 2016 către OPTAR— Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență