ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 27 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 27 MARTIE

* Premierul Sorin Grindeanu a anunțat că a luat act în ședința coaliției de guvernare de retragerea sprijinului politic al ALDE pentru Daniel Constantin și va înainta în cursul zilei președintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniștri.

* Concluziile evaluării activității procurorului general Augustin Lazăr și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, vor fi prezentate pe 29 martie, într-o conferință de presă, a anunțat ministrul Justiției, Tudorel Toader. La rândul său, premierul Sorin Grindeanu a declarat că se așteaptă, în calitatea pe care o are, să ia act de această evaluare înainte de a deveni publică, fără a interfera în vreun fel în aceasta.

* Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii privind modificarea Statutului parlamentarului, care prevede că nu mai constituie conflict de interese angajarea la biroul parlamentar a persoanelor cu care senatorul sau deputatul s-a aflat în raporturi de muncă în ultimii cinci ani.

* Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a declarat că România va participa activ la orice proiect de întărire a unității Uniunii Europene și va rămâne un promotor ferm al demersurilor de coeziune și eliminare a decalajelor în cadrul UE.

* Lucrările de refacere și modernizare la patinoarul "Mihai Flamaropol" din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" au demarat la începutul lunii martie, valoarea totală a contractului de servicii de proiectare și lucrări de construcții pentru acest obiectiv fiind de aproximativ 100 de milioane de lei fără TVA, precizează Primăria Municipiului București.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Hemoroizii lui Iliescu / O mare nulitate securistă a României