ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 29 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 29 MARTIE

* Președintele Comisiei juridice de la Camera Deputaților, Eugen Nicolicea, a anunțat că va supune analizei grupului PSD, cel mai probabil săptămâna viitoare, proiectul său de lege privind organizarea referendumului, după ce va avea o formă finală a textului.

* Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru și ține bine în mâini frâiele guvernării, iar veștile bune din economie confirmă faptul că programul de guvernare poate aduce mai mulți bani în buzunarele românilor, a afirmat președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD.

* Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum și indicii privind existența conflictului de interese de natură penală în cazul a 19 foști și actuali aleși locali.

* Procurori DIICOT și ofițeri de poliție judiciară au efectuat 55 de percheziții domiciliare pe raza orașului Bocșa și în localitățile rurale limitrofe, în cadrul unei acțiuni de destructurare a trei grupuri infracționale specializate în contrabanda de țigări.

* Ministrul Justiției, Tudorel Toader, prezintă, la ora 18,00, într-o conferință de presă, concluziile evaluării activității procurorului general Augustin Lazăr și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia